fbpx

Globalna zajednica event industrije se vraća u akciju na IMEX-u u Frankfurtu

conference-3518465_1920

Globalna zajednica poslovnih događaja ponovo se ujedinila na IMEX-u u Frankfurtu, koji je otvoren, kao snažan znak poverenja za ovaj sektor.

IMEX u Frankfurtu, koji se održava u Messe Frankfurtu i traje do četvrtka, 2. juna, označava prekretnicu za industriju: njen najveći globalni skup od pandemije. U tri dana će se zajednica ponovo ujediniti – mnogi prvi put u tri godine – kako bi se ponovo povezali i poslovali, pružajući globalni pregled sektora.

Sa izlagačima koji predstavljaju preko 100 zemalja, izložbeni prostor je vrhunski živi odraz međunarodnog tržišta poslovnih događaja. Emisija, koja proslavlja svoju 20. godinu, odražava novu poslovnu stvarnost – i to je realnost postojanog i trajnog samopouzdanja.

Postoji preko 40 novih štandova i mnogi dobavljači koji se vraćaju koji su proširili svoje prisustvo na sajmu – sve sa snažnom pričom koja odražava nedavna i značajna ulaganja u sektor.

Ovo uključuje ekspanziju ExCeL Londona, novi kongresni biro u Etiopiji, pokretanje Transcend Cruises-a i St Louisa koji obeležavaju početak direktnih letova za Frankfurt dovođenjem delegacije na visokom nivou na izložbu. Destinacije takođe koriste IMEX u Frankfurtu kao pozornicu za pokretanje novih lokacija, uključujući Uzbekistan, Novi Zeland, Austriju, Hajdelberg, Bahrein i Bangkok.

Sa preko 2.800 registrovanih kupaca i hiljadama zakazanih sastanaka, naredna tri dana efektivno predstavljaju ogledalo međunarodne poslovne zajednice i sastanaka dok se ponovo rasplamsavaju; pokazujući svoju poslovnu spremnost i svoje kratkoročne i dugoročne izglede za rast.

Carina Bauer, izvršna direktorka IMEX grupe, objašnjava: „Ovonedeljni IMEX u Frankfurtu predstavlja mikrokosmos globalnog tržišta i u srcu je ponovnog pokretanja industrije. U ranoj smo fazi obnove našeg sektora, ali imamo sve razloge da budemo sigurni.

„Tokom narednih nekoliko dana izložbeni prostor će biti domaćin partnerima, kupcima i dobavljačima iz celog sveta, a dogovori o kojima se ovde raspravlja će direktno dovesti do otvaranja novih radnih mesta, profesionalnog razvoja i napredovanja industrije, zauzvrat će pomoći da se ostvari pozitivan ekonomski uticaj na širom sveta.”

Izvor: IMEX

Fotografije; Unsplash.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!