fbpx

EXIT stiže i u Makedoniju – Uvod u festival Get EXITed muzički događaj u Strumici

pexels-sebastian-ervi-1763067

Veliki jednodnevni događaj, u organizaciji EXIT tima i u saradnji sa gradom Strumicom, biće održan u sredu, 7. septembra uz nastupe poznatih internacionalnih i regionalnih muzičkih zvezda. Cela lista izvođača i mesto održavanja biće objavljena uskoro, kao i početak prodaje prvog kontingenta ulaznica, navedeno je na sajtu exitfest.org.

Jedinstveni koncept Get EXITed muzičkog događaja predstavljen je na konferenciji u Strumici, na kojoj su se brojnim okupljenim medijima obratili gradonačelnik Strumice, Kosta Kostadinov i predstavnici EXIT festivala.

– Get EXITed stiže 7. septembra u Strumicu! Obećavamo puno druženja, dobre muzike i lepih iznenađenja. Pozivam sve narode Balkana da dođu u Strumicu, da zajedno otvorimo jedno lepo i veliko poglavlje našeg otvorenog Balkana – izjavio je ovim povodom gradonačelnik Strumice, Kosta Kostadinov.

– Od samog osnivanja Exita postoje jake veze između Makedonije i našeg festivala, koje održavamo već dve decenije, a sada je vreme da i mi svratimo kod vas! Budući da su spone između naših zemalja neraskidive, upravo zbog istorije i zajedničke kulture, veoma nam je drago što se porodici EXIT događaja napokon pridružuje i Makedonija, a početak ove saradnje je upravo veliki Get EXITed muzički događaj u septembru u Strumici. Jedna od osnovnih vizija ovog projekta je uvod u kreiranje novog makedonskog festivala sledeće godine, koji će postati nova važna turistička atrakcija Balkana. Ali u ovom trenutku fokus nam je na velikoj Get EXITed žurci. Jako smo uzbuđeni da se konačno okupimo s našom makedonskom ekipom – poručili su iz EXIT tima.

Get EXITed kao koncept jednodnevnog muzičkog događaja napraviće odličan uvod u prvo izdanje velikog makedonskog festivala koje je planirano za sledeću godinu, dodaje se.

Devet festivala u sedam država

EXIT je najveća organizacija muzičke industrije Jugoistočne Evrope, koja ima svojih devet festivala u sedam država. Pored matičnog festivala, koji se više od 20 godina tradicionalno održava u Novom Sadu, EXIT je do sada organizovao brojne festivale i velike koncerte, kao što su No Sleep festival u Beogradu, Sea Dance i Ada Divine Awakening u Crnoj Gori, Revolution u Rumuniji, Sea Star u Hrvatskoj, Echowaves u Gruziji, Festival 84 u Bosni i Hercegovini, Sunland na plaži Perla u Bugarskoj, koncerti Robbie Williamsa i Madonne u Beogradu, Red Hot Chili Peppersa u Inđiji i mnoge druge.

Misija Exita od samog nastanka je povezivanje regiona i promocija mira, kao i brendiranje destinacija i izgradnja njihovog prepoznatljivog imidža, navedeno je.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pexels

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!