fbpx

EXIT nije otkazan!

49449411842_4d66451b0b_k

Izazvano glasinama koje kruže o otkazivanju jubilarnog 20 EXIT festivala, na zvaničnoj Facebook stranici oglasili su se organizatori:

Ono što jeste izvesno je da, zbog nepovoljnog razvoja epidemiološke situacije u pojedinim opštinama u Srbiji, festival nije moguće realizovati u kapacitetu na koji ste navikli i koji smo najavikli. Iako Novi Sad nije među opštinama koje su uvele vanrednu situaciju, imajući u vidu da nam je vaše zdravlje na prvom mestu, odlučili smo se za drastično smanjenje kapaciteta koje, u zavisnosti od razvoja zdravstvene situacije, može biti i preko 90% u odnosu na uobičajeno.

S obzirom na to da se situacija menja iz dana u dan, ključna reč u ovom trenutku je strpljenje. Znamo da smo svi na ivici istog, svima nam je dosta ove situacije i svi smo se uželeli normalnog života, ali moramo svi sagledati u narednim danima u kom pravcu će se zdravstvena situacija razvijati i na osnovu toga, zajedno sa nadležnim zdravstvenim organima, doneti ispravnu i odgovornu odluku o tome šta će biti moguće ovog leta.“- rekli su organizatori EXIT festivala.

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!