fbpx

Digitalna akademija za vlasnike i menadžere MSP u turizmu

computer-768608_1920

Vlasnici i menadžeri malih i srednjih preduzeća u oblasti turizma u Srbiji mogu do 23. februara da se prijave za učešće na besplatnoj Digitalnoj akademiji IKT alati i digitalne platforme za MSP u turizmu, saopštio je ICT Hub.

Digitalna akademija za učesnike iz Srbije biće održana 2., 10. i 18. marta.
U pitanju je edukativni program za sve koji žele da saznaju kako da na najbolji način predstave svoju uslugu onlajn, upoznaju profil svojih korisnika i tako privuku što više gostiju, kako da kreiraju brend od svog biznisa, kako da unaprede i pozicioniraju svoje poslovanje na tržištu i ublaže posledice koje pandemija korona virusa ima na poslovanje.

Program se realizuje u okviru USAID-ovog projekta USAID E&E sektor za ekonomski razvoj, upravljanje i rast preduzeća u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.me iz Crne Gore.

Istraživanje je pokazalo da 90% malih i srednjih turističkih preduzeća u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini očekuje porast upotrebe digitalnih alata u narednih pet godina.

Prošla godina je pokazala da je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja, saopštio je Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija ICT Hub.

Digitalna akademija se u potpunosti realizuje onlajn i učešće je besplatno. Potreban je samo računar i dobra internet konekcija.

Prijava za onlajn Digitalnuaakademiju za učesnike iz Srbije vrši se putem popunjavanja onlajn upitnika.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!