fbpx

Crikvenica International Health Tourism konferencija: Domaći i svetski stručnjaci donose nove trendove u zdravstvenom turizmu

claudio-schwarz-_wDZkpybAfY-unsplash

Najuticajnija konferencija zdravstvenog turizma u regiji, Crikvenica
International Health Tourism Conference, održaće se 4. i 5.11.2021.
godine, devetu godinu zaredom u Hotelu Katarina u Selcu. Organizatori su Turistička zajednica Grada Crikvenice i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, a suorganizatori su već tradicionalno Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Primorsko-goranske županije Thalassotherapia Crikvenica i Poliklinika Terme Selce.

Ove godine u hibridnom izdanju, konferencija se tradicionalno održava na engleskom jeziku, a okupiće svetski priznate stručnjake s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja, a sve s ciljem kako bi se razmotrili najnoviji trendovi u zdravstvenom turizmu, razmijenila iskustva te pronašli novi načini komuniciranja u ovim pandemijskim vremenima.

“Iako i ove godine COVID-19 puni novinski članci i naslovnice portala, u našem okruženju ne prestaje potreba za zdravstvenim uslugama niti zdravstvenim turizmom uopšteno, a Kvarner i Crikvenica imaju puno za ponuditi svima kojima je potreban oporavak, bogat morski vazduh i blaga klima. Uslovi poslovanja i promocije poprimaju u potpunosti rešenja i
poglede na postavke i razvoj raznovrsne turističke ponude, posebno zdravstvenog turizma, a ugledni govornici podeliće svoja znanja i iskustva”, rekao je doc.dr.sc Vladimir Mozetič, dr. med., predsednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, uz kojeg će na konferenciji učestvovati, između ostalih, dr. Mario Škugor, endokrinolog i direktor za edukaciju ugledne američke Klinike Cleveland, Velimir Šonje, ekonomski analitičar, i mnogi drugi. Jadran-galenski laboratorija naslovni je pokrovitelj ovogodišnjeg izdanja konferencije CIHT.

CIHT kroz godine ugošćuje vrsne stručnjake iz celog sveta koji količinom znanja i iskustva čine dragocen kapital u daljem napretku i promicanju zdravlja i zdravstvenog turizma u regiji. I ovogodišnja, deveta po redu CIHT konferencija, nastavlja doprinositi promeni aktuelnih teorijskih znanja, spoznaja i trendova u praksi, naglašavati strateški značaj i važnost razvoja zdravstvenog turizma u Hrvatskoj uz efikasno povezivanje na inostrano i domaće tržište. Uz vrhunske predavače prioritet konferencije je što bolji
kvalitet sadržaja koji obiluje zanimljivim, edukativnim, inovativnim i aktuelnim temama i radionicama.

Direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić, idejna pokretačica CIHT konferencije, istakla je kako je izuzetno ponosna na još jedno izdanje konferencije, koje će, kako kaže, biti najbolje dosad:
”Ova turistička godina je potvrdila položaj i značaj Kvarnera kao omiljene EU destinacije. Sigurna, pouzdana, sa sve kvalitetnijom ponudom smeštaja i doživljaja, Rivijera Crikvenica kreće u puni turistički zamah, a zdravstveni turizam ima priliku predvoditi taj trend.”

Ujedno je zahvalila pokroviteljima koji su ove godine podržali konferenciju: Ministarstvu turizma i sporta, Ministarstvu zdravstva, Jadran-galenskom laboratoriju d.d., Primorskogoranskoj županiji, Turističkoj zajednici Kvarnera, Hrvatskoj turističkoj zajednici, Hrvatskoj gospodarskoj komori, Gradu Crikvenici, hotelskoj kući Jadran d.d. iz Crikvenice, kao i partnerima, te brojnim drugima bez kojih ovogodišnje izdanje CIHT-a ne bi bilo moguće.

Program 9. CIHT konferencije možete pronaći na poveznici: https://ciht.com.hr/schedule2021/, a više informacija kako pratiti program i sudjelovati u njemu:https://ciht.com.hr/registration/.

Izvor: Ex Alto – Event Management & Consulting

Fotografije: Ex Alto – Event Management & Consulting

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!