fbpx

Četvrta 3T konferencija – kako će turizam preživeti nakon pandemije?

stem-list-EVgsAbL51Rk-unsplash

Konferencija 3T – Tourism Travel and Tech u organizaciji Buga i Mreže ide u četvrtom izdanju i po hibridnom principu. Praćenje će biti moguće preko streaminga, a ovisno o mjerama koje budu vrijedile u momentu održavanja, možda će određeni broj posjetitelja sudjelovati i uživo. 3T je konferencija koja objedinjuje turizam i IT, kao vodeće i najvažnije grane hrvatskog gospodarstva, a ovogodišnje izdanje održat će se 23. ožujka 2021.

2021 će biti urnebes, mislim da će u ožujku-travnju interes za nekim oblicima Tourism & Tech related savjeta i sadržaja biti ogroman. Svi koji rade u turizmu ili s turizmom, morat će upregnuti tehnologiju kao način izlaska iz neviđene krize koja je snašla taj sektor“, istaknuo je Oleg Maštruko, direktor konferencije 3T.

Može li turizam biti održiv i kako nam razvoj tehnologije u tome pomaže ili pak odmaže, te kako zadržati kvalitetu života na željenoj razini uz rast turističkog prometa? Aplikacije za turizam budućnosti – hoće li VR i AR smanjiti potrebu za fizičkim putovanjem na lokaciju i time riješiti dio problema? Tko uopće želi putovati na taj način? – to su neka od pitanja koja ćemo nastojati otvoriti na ovogodišnjem izdanju konferencije naglašava Maštruko.

Turizam u post-covid svijetu

Pandemijska i post-pandemijska zbivanja na planu turizma, dakako, otvaraju i mogućnosti za IT i tech. Glavni leitmotiv ovogodišnjeg izdanja konferencije 3T je klima – održivost – tehnologija, a pitanje koje nas sve muči – kako preživjeti nakon pandemije?

Sadržaj konferencije i predavači nisu posve finalizirani, na novim elementima programa aktivno se radi. Imamo dva odlična keynotera s vrlo aktualnim temama. Kao jedan od keynotera nastupit će Zoran Pejović, svjetski ekspert kad je u pitanju hospitality industrija. Zoran će održati će keynote pod nazivom Kako zadržati najbolje ljude u turizmu u post-covid svijetu?. 

Drugi keynote predavač, Robert Sedlar, ekspert za turizam, analizirat će efekte pandemije na turistički sektor i ponuditi savjete za budućnost.

Panel diskusijom Kako preživjeti nakon pandemije? moderirat će Oleg Maštruko, direktor konferencije 3T.

Uz spomenuta, planirano je još niz predavanja, prezentacija i diskusija. Najavljen je nastup Ilije Brajkovića, stručnjaka za digitalni marketing i najbolje ocjenjenog predavača na prethodnim 3T konferencijama, s temom Kako razvaliti sadržajem i izgraditi osobni brending na društvenim mrežama? Nastupit će i vodeći hrvatski chef Mate Janković.

Četvrti 3T održat će se 23. ožujka 2021Više informacija i kotizacije dostupne su na 3t.bug.hr.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!