fbpx

Besplatna online radionica „Booking.com za početnike“

Booking.com-za-pocetnike-1-1080x608

Digitalizacija u turizmu je uvek bila i izazov i potreba, ali je tekuća godina pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih preduzeća postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja. 

Ako želite da naučite kako da aktivirate profil na platformi Booking.com i pozicionirate svoj biznis u njenim okvirima, potrebno je samo da popunite kratku prijavu na ovom LINKU, stići će vam email sa linkom za praćenje radionice na ZOOM platformi koja će se održati u sredu, 21. oktobra, u 18:30h. Učešće je potpuno besplatno. Jedini uslov koji je potreban kako biste kreirali Booking.com profil, a samim tim i učestvovali na radionici, jeste da posedujete profil na Facebook mreži. 

Šta možete da naučite i čujete na prvoj Booking.com radionici? Glavne karakteristike i benefite ove platforme, dobre primere iz prakse, kako da kreirate profil da je u skladu sa vašim potrebama i biznisom, kako da postavite sve potrebne informacije o vašoj ponudi i da kreirate način plaćanja. Sve odgovore i informacije o Booking.com dobićete od Igora Stojanovića koji ima preko osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koja su namijenjena turizmu, ugostiteljstvu i marketingu.

Izvor: Digitalizuj.Me

Fotografija: Digitalizuj.Me

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!