fbpx

Belgrade Food Show ove godine online od 23. do 25. novembra

8FFE09BA-FEE2-4E6A-8D81-2AE21680E53B

Ovogodišnji Belgrade Food Show biće održan 23-25. novembra, a usled trenutne situacije sa virusom Covid-19 i mera predostrožnosti, sajam će biti održan u novom formatu. Treći po redu sajam visokokvalitetne hrane biće održan online, a okupiće proizvođače premijum i visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda iz Srbije i regiona, ključne institucije, vodeće domaće i evropske eksperte, kao i najveće kupce i distributere iz regiona i Evrope.


Učesnici sajma će imati priliku da čuju praktična znanja i uvide predstavnika najvećih retail sistema i vodećih stručnjaka, dok će se o stanju u industriji i prilikama za njen razvoj informisati od strane predstavnika ministarstava, privrednih komora i asocijacija, kao i institucija regiona i Evrope. 


Kako su pokazali da mogu da funkcionišu i u online svetu, tako će u ovogodišnjoj online Expo zoni proizvođači visokokvalitetne hrane iz Srbije i regiona moći da predstave svoje biznise i proizvode, dok će na B2B platformi imati priliku da se sretnu sa evropskim i regionalnim kupacima i distributerima. Učešće na sajmu je besplatno, a pored predstavljanja proizvoda i sastanaka sa distributerima, učesnici će imati priliku da prisustvuju i konferenciji, koja će biti sastavni deo sajma.


Belgrade Food Show je jedinstvena međunarodna manifestacija koja je stvorila uslove za nove poslovne prilike, razmenu kontakata, sticanje novih znanja i razmenu iskustava između proizvođača iz Srbije i regiona i kupaca i distributera premijum i visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda.


Dosadašnji sajmovi okupili su preko 160 izlagača, više od 2.000 posetilaca, 90 stručnjaka iz zemlje i inostranstva koji su na više od 60 panela govorili o šansama srpske hrane, inovacijama i trendovima na tržištu, putevima do uspeha, očekivanjima kupaca, premijum brendovima, dok je održano više od 340 sastanaka proizvođača sa 90 kupaca i distributera iz celog sveta.


Događaj organizuje Asocijacija za promociju srpske hrane sa tendencijom da Srbiju uvrsti među lidere u industriji visokokvalitetne hrane u Jugoistočnoj Evropi. Detaljne informacije o sajmu možete pogledati na sajtu Belgrade Food Show.

Izvor: eKapija

Fotografija: ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!